Шефът на Несебър свали гащите пред Домусчиев: Нямаме шанс срещу Лудогорец и не вярвам в чудеса! Техният домакин взима колкото целия ни отбор!

233

Несебър посреща днес Лудогорец в 1/16 финален мач от турнира за Купата на България, а спортният директор на морския клуб Недялко Москов коментира очакванията си за сблъсъка.

„Нереално е да очакваме победа над Лудогорец. Аз лично не вярвам в чудеса. Пак те ще са шампиони, защото са най-добри. Ако има някакво отстъпление в играта им, то това се дължи на пренасищането от успехи. Те могат да си позволят да подценят дори Левски и ЦСКА. Онзи ден го направиха с Ботев. След 60-ата минута пловдивчани не можеха да ходят, а Лудогорец превключи на друга предавка и стигна до пълен обрат“, заяви Москов пред „Меридиан Мач“.

„Не знам дали ще дойдат много фенове, но знам друго – едно време децата в България носеха фланелки на Гонзо и Бербатов. Сега те не познават никой от Левски и ЦСКА, а носят екипи на Марселиньо и Вандерсон. Мъчно ми е, че е така. Аз обаче уважавам много Лудогорец и съм разочарован, че допуснаха такъв обрат срещу Леверкузен. Ще пуснем някои млади момчета срещу Лудогорец, както го направихме преди година срещу ЦСКА. Сигурно техният домакин взима колкото нашия отбор. Дано все пак късметът е с нас, а за всеки случай тренираме и дузпи“, завърши директорът.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ