Треньорът на баските от Куклен попиля Левски с невиждан бъзик и отсече: Ако сме пияни няма …

Атлетик Куклен 3

Треньорът на аматьорския Атлетик (Куклен), който ще срещне днес Левски в осминафинална среща за Купата на България, се избъзика със своя именит противник.

„От една седмица правим видеоразбори всеки ден и сме подготвени“, разкри играещият треньор на „баските“ Веселин Филипов.

На въпрос дали са открили слабите страни на „сините“, Филипов заяви в шеговит тон пред bTV: „Аз все още им търся силните“.

„Ако сме пияни няма да има задръжки, но няма как да стане това нещо, излизаме си напълно трезви“, добави с усмивка на лице той.

За да се класират за 1/16-финалите, играчите от Куклен елиминираха втородивизионния „Созопол“, а автор на победния гол беше Васил Гуджев.

Преди седмица полузащитникът, който има мачове за първия отбор на Ботев Пловдив, написа в профила си в социалните мрежи, че за мача с Левски всички ще излязат пияни. Припомняме, че този статус попадна в заглавията на спортните медии в цяла Европа.

„Има такава песен, която нарочно перефразирах. Написах го нарочно, защото за мен футбола е емоция преди всичко. Също така, просто за да се получи майтап. , отговори Гуджев в интервю за БЛИЦ СПОРТ.

Мачът е днес – 25 септември от 16:00 часа на стадион „Локомотив“ в Пловдив.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ