БФТ подкрепи и се включи в кампанията „С усмивка“ (Снимки)

7 Dni Sport25.09.2018
1

БФТенис и Димитър Кузманов се включиха в кампанията „С усмивка“ на Фондация „Вълшебен свят“ и Фондация „Димитър Бербатов“, насочена срещу всички прояви на агресия. Мико участва в демонстративния мач между отборите на Димитър Бербатов и автомобилния шампион от „24-те часа на Льо Ман“ Ник Левентис. Кузманов показа класа на терена и дори се отчете с две асистенции за победата на селекцията на Бербатов с 5:4. В срещата взеха участие спортисти, пилоти, артисти и музиканти. Един от двамата главни съдии на терена беше Пресиян Коев, спортен директор на БФТ.

Резултатният двубой беше аплодиран от над 1000 деца и родители, които впоследствие имаха възможност да практикуват различни видове спорт. Изключително голям интерес имаше към тенис кортовете. Там БФТ проведе уроци по тенис за всички желаещи деца, а националът на България за Купа „Дейвис“ Димитър Кузманов направи открито занимание за малчуганите.

„БФТенис“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ