Христо Янев се изгаври брутално с отбора от Разград: Лудогорец ли? Те трябва да станат още три пъти по седем шампион, за да стигнат ЦСКА

666

Бившият футболист на ЦСКА Христо Янев, който в настоящия момент работи за ЦСКА-София, коментира битката в шампионата с Лудогорец и Левски.

„Толкова отдавна беше, когато и аз играех футбол, че и аз съм забравил. Много хора дойдоха, Инициативата е страхотна и това, че така е организирано всичко, говори колко много искаме да предадем на хората около нас това, което правим“, сподели Христо Янев, който се включи в демонстративния мач между отборите на Димитър Бербатов и Ник Левентис, част от кампанията „С усмивка“, насочена срещу всички прояви на агресията.

Това, че ЦСКА и Левски заемат първите две места в таблицата, ще направи дербито по-оспорвано, но не и по-различно. Това са двата отбора, които винаги определят помежду си кой да спечели самочувствие за феновете си с в дните след мача. Този мач се играе за феновете и за футболистите, които са на терена.

Лудогорец трябва да стане още три пъти по седем пъти шампион, за да стигне ЦСКА. На тоя етап трябва да се радват, че участват в едно първенство с отбор като ЦСКА“, завърши Янев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ