Волейболен национал се сгоди за русо изкушение от Нова телевизия (снимки)

233

Волейболистът Николай Пенчев върза с годеж любимата си Рая Пакова. Русото изкушение бе част от цялата група гаджета, която подкрепи националния отбор в мачовете от световното първенство във Варна. Сред тях бе най-знойната даскалица Силвия Зубева, жената на Тодор Скримов.

Този път обаче не тя, а Пакова прикова обективите – с диамантен пръстен, според запознати, наскоро подарен от Ники Пенчев с предложение за брак. По всичко личи, че отговорът е бил „да” и се очертава поредна звездна сватба във волейбола. Това лято цели пет наши национали скъсаха с ергенлъка след баровски сватби, пише „Уикенд“.

Очаква се Ники Пенчев и Рая Пакова да минат под венчилото догодина. Двамата имат връзка от 2015 г., като по едно време плъзнаха слухове за раздяла, тъй като знойната изкусителна не била готова за семейство. Явно непокорната Рая все пак не е устояла на чара на Пенчев и кандисала за брак.

Някога Пакова бе моделка на бельо, а впоследствие стана популярна като водеща на хазартна игра по Нова телевизия.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ