ЦСКА прати своя контузена звезда в едно от най-престижните лечебни заведения в света! Ето кога добрата новина за Ел Маестро ще е факт

Цска Верея (17)

Жеферсон замина за Германия, където ще се възстановява в рехабилитационен център, който се грижи за здравето на футболистите на германския гранд Щутгарт, в следващите 2 седмици, съобщава сайтът на ЦСКА.

Той получи удар в бедрото на последната тренировка на тима ни преди първия мач срещу Копенхаген на 9 август. Първоначално прегледите показаха, че контузията не е много сериозна, но впоследствие травмата се усложни и се наложи бразилецът да бъде опериран. В продължение на 20 дни Жеферсон се възстановяваше в родината ни, а от днес вече е в Щутгарт и започва лечение по специална програма.

Очаква се той да може да се включи в заниманията със своите съотборници, след като се прибере в България след 2 седмици.

В същия рехабилитационен център, който е едно от най-престижните лечебни заведения за спортна медицина в Германия, се възстановяваха Кристиян Малинов, Пламен Гълъбов, Укра, Фернандо Каранга и Станислав Манолев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ