Няма Левски, няма ЦСКА! Лудогорец е Отбора! Киро е Бога!

61

Лудогорец отново осмисли празниците на хиляди българи. Поне тези, които предвидиха 4 382-ата обръщалка на мача Лудогорец – Ботев. Случайно е, че тя идва след обръщалката Лудогорец – Леверкузен.

Няма никакво значение, важното е, че хиляди изкараха маса пари. На 23 коефициент не беше трудно да заложиш, че Лудогорец е уморен от мача с немците и ще загуби първото полувреме. Но през второто неподозираната сила, мощ и морал на 7-кратните ще си кажат думата и те ще обърнат резултата. Защото са герои. Защото единствени носят българското знаме на ръкавите си и никога не се предават.

Марселиньо е истински Робин Худ! Но не от Шеруудската гора, а от Лудата. Взима от богатите букмейкъри и дава на бедните играчи.

Ама няма никакво значение знаел ли е генералният букмейкър на Лудогорец, пардон, генералният спонсор на Лудогорец, как ще завърши този мач. Щом хиляди спечелиха, всичко е точно.

Ама няма никакво значение, че новият собственик на Ботев е зависим в бизнеса от Кирцата. Щом това носи радост за народа, тези качулки ги яли.

Ама нямало морал. Бахти морала, щом със 100 лева изкарваш почти два бона и половина! Има хора, дето 4 месеца блъскат за тия пари. А сега Ботев и Лудогорец им ги изкараха за 90 минути.

И аз от днес съм от Лудогорец! Сложих 300 лева на обръщалото. За мен вече Лудогорец е отбора, а Киро е Бога. Ако направи още едно 2:0, 2:3, ще стане и Аллах!

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ