Неделев разпиля чужденците на Лудогорец и изригна: Сега пак всички ще кажат, че сме дали мача, а ни вкараха от измислена дузпа и от засада

Ботев-Лудогорец 10

Звездата на Ботев Пд Тодор Неделев бе доста емоционален след драматичната загуба с 2:3 от Лудогорец, която дойде след резултат 2:0 за Канарчетата до 15-та минута.

„Сега пак всички ще кажат, че сме дали мача на Лудогорец. Не сме им го дали! Не съм гледал повторенията, но смятам, че нито има дузпа, нито третият им гол е редовен, мисля, че има засада“, категоричен бе националът, който атакува и чужденците в българския футбол.

„Натанаел ме удари и за секунда изпаднах в безсъзнание. Дразня се някакви чужденци да идват и да ми се правят на кой знае какви. Мислят се за извънземни, а трябва малко да слязат на земята“, изригна Неделев, който обясни и разпрата си в социалните мрежи с фенове на Канарчетата.

„Не съм влизал в конфликт с всички бултраси, а с един-двама, защото ме ядоса коментар по мой адрес. Може би не трябваше да отговарям, но стоя зад думите си и не съжалявам“, каза още Тошко и призна:

„Да, имаше интерес от Лудогорец към мен през лятото, но аз исках да остана в Ботев!“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ