Красивата съпруга на популярно футболно име в България взриви социалната мрежа

444

Елена Манолкова реализира пореден творчески проект. Съпругата на дългогодишния футболен специалист и треньор на вратарите в редица български клубове – Владимир Манолков, е позната в светските среди с таланта да създава красота под най-различни форми.

След като утвърди своето име в модната индустрия, инициатира благотворителни кампании за дечица и спечели редица престижни награди у нас и зад граница, креативната дизайнерка и стилист на дизайнерската марка „Regina“ и спортно – елегантна линия „SUPER RICH“, впечатлявящата брюнетка като истинска креативна фурия, избра още едно творческо място за развитие,а именно автор на произведения на съвременното изкуството.

„Изгарям от вълнение и гордост да ви информирам за още един творчески проект и още едно креативно предизвикателство в моя живот“, написа Манолкова в личния си „Фейсбук“ профил.

„Като пратеник на нашето време, намирам цялото си вдъхновение в тази нова среда, в която също избрах да се развивам. Картините, създадени от мен, олицетворяват разнообразни фотографии, художествени концепции, дизайнерски обработки, взимайки предвид най-малките детайли, отдаваща голямо значение на симетрията, перспективите и баланса на различните елементи в творбите ми. Провокативната и бляскава Вселена е израз на въображението ми, насочено към активно разстройване на умовете.

Чрез първите пет серии от фотографски произведения на изкуството като: „Аз не съм принцеса“, „Без разголване тук“,“Без замърсяване тук“, „Разрушителна хирургия“ или „Тагове“, умело искам да осъдя сериозни каузи чрез сублимиране на важни послания. Всяка нова поредица е трудно и дръзко предизвикателство, тъй като удря върху неморалността, като я прави привлекателна за гледане и по този начин достига до широка аудитория. За да въздействам на умовете на хората, избирам нежния метод с красиви графики, а не с насилие. Осветлявам с талант пороците на този свят с естетизъм и финес, но дълбоката ми цел е да спечеля сърцата и умовете ви.

Снимка 379815

Като един нетипичен и безстрашен съвременен художник, целта ми е да подчертая лицемерието на отричането, понякога по доста пикантен и кошмарен начин. Ярки цветове, начина по който поставям моя подпис, който ще видите директно изписан върху тялото на моя първи модел в лицето на моята дъщеря Виктория (моята подобрена версия и муза, както я наричам аз) е отличаващо в моята първа колекция произведения на изкуството. Защо избрах първо точно нея? Защото е частица от мен, а кой друг може да визуализира по-добре първите ми творби, от интригуваща, чаровна и привлекателна млада дама, каквато е тя в наближаването на 20 годишнината й.

Именно за това колекция 2018 е от точно 20 оригинални творби и техни копия (в неограничен брой), насочени към всички колекционери и любители на съвременното модерно изкуство.

Снимка 379816

Благодаря за безграничната подкрепа на моето семейство и близките ми, също така сърдечно благодаря на хората от тази сфера, които приеха да окажат пълно съдействие, моето творчество да достигне до широката аудитория и не на последно място на всички, които от тук натам ще се заинтригуват, оценят и притежават от произведенията ми“, коментира Елена Манолкова.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ