Теодор Салпаров: Още преди 10 дни казах, че САЩ ще станат световни шампиони! Нашият мач е с Канада

Волейбол Световно 2018 България САЩ (45)

Волейболистът на България Теодор Салпаров изрази мнение, че отборът на САЩ е спечелил заслужено двубоя срещу „лъвовете“ с 3:0.

„Още преди 10 дни казах, че безспорният фаворит за спечелване на Световното е отборът на Америка. Те биха всички топ отбори, и Сърбия, и Русия. По начина, по който играеха, се виждаше, че са на топ ниво. Ние не сме в пълен състав, но дадохме максимума си, радвам се, че успяхме да сверим часовниците си с такъв топ отбор. Нямат грам брак във всеки елемент, всички играят в топ отбори, знаят как да спечелят такива мачове.

Сервисът ни бе силен, но те са по-добри посрещачи, спасиха си ги. Нашият маче утре, трябва да се раздадем срещу Канада, дано излезем крайни победители. Все още имаме шанс за класиране на Финалната шестица. Дано всички фенове, които ни подкрепиха, да дойдат и утре. Много ще значи за нас публиката в залата.“, сподели Салпаров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ