Закъсалият Верея ще чупи каръка срещу друг опашкар

22
Закъсалият на дъното в класирането на Първа лига отбор на Верея приема Дунав(Русе) днес от 15 часа на “Трейс Арена” в търсене на първа победа за сезона и годината като цяло.
Заралии са в поредна криза, след като треньорът Людмил Киров си тръгна и днес отборът ще бъде воден отново от Небойша Лекич, с когото пък преди това ръководството на Верея се опита да се раздели без успех. Сърбинът дори води отново тренировката на тима преди двубоя с Дунав, който се очертава изключително важен и за двата тима. Нова загуба ще остави Верея на дъното, докато при успех заралии ще вземат глътка въздух в борбата за спасение.
За русенци мачът също е много важен. “Драконите” ще бъдат водени в този мач от младия треньор Цветомир Младенов. Той няма да може да разчита за мача на Дудаи Преслав Петров.  Поради вирусно заболяване от групата отпадна и Александър Александров. Специалистът сподели преди мача, че е подготвил доста промени и в стартовия състав, както и в тактическата постройка. Какъв ще е резултатът от тези действия предстои да научим днес в ранния следобед.

Вероятни състави:

Верея: Георгиев, Ахмед, Иванов, Мунин, Курупис, Н’Думбу, Тевия, Вушурувич, Танев, Огнянов, Малек.

Дунав: Антонов, Васев, Динков, Ковачев, Попадийн, Коконов, Балджийски, Ковачев, Глаусио.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ