Славия ще се опита да превземе “Тича” след 11 години

44

Отборът на Славия гостува на Черно море днес от 17,30 часа на стадион “Тича” в опит да постигне първа победа от 11 години насам срещу “моряците” във Варна. За последно “белите” победиха на “Тича” през март 2007 година, когато успехът им с 1:0 дойде след автогол.

Треньорът на Славия Златомир Загорчич е наясно, че на отбора му предстои тежък мач на неудобен стадион. Сърбинът няма да може да разчита на вратарите Стергиакис и Джерия, които са контузени и ще пусне под рамката опитният ветеран Георги Петков. С проблеми е и Димитър Велковски, като за него ще се решава в последния момент.
В същото време наставникът на Черно море Илиан Илиев няма проблеми с контузени. От състава ще отсъства единствено Патрик Андраде, който се възстановява от травма. Очаква се Илиев да направи само една промяна в стартовия състав, като в игра ще се завърне капитанът Георги Илиев на мястото на Дани Кики. Двубоят срещу Славия ще бъде генерална репетиция за варненци преди гостуването на Арда за Купата на България на 26 септември в Кърджали.

Черно море: Макенджиев, Енчев, Димов, Хасани, Кононго, Панайотов, Витанов, Ндонгала, Г. Илиев, Фенуш, Василев.

Славия: Петков, Ашковски, Гамаков, А. Христов, С. Александров, Карабельов, Узунов, Цветанов, Г. Иванов, Йомов, М. Ангелов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ