Ел Маестро шокира всички в ЦСКА и ги накара да страдат: Левски има предимство във Вечното дерби!

ЦСКА Ботев вр (5)

Наставникът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро бе доволен от победата с 2:0 над Ботев (Враца) в мач от деветия кръг на Първа лига. Специалистът е на мнение, че “червените” имат три много тежки мача в рамките на седмица, а днес е минал първият. Другите два са срещу Монтана за Купата и срещу Левски. Старши треньорът смята, че “сините” ще имат предимство в двубоя, тъй като ще се изправят срещу значително по-лек съперник през седмицата за Купата – Атлетик (Куклен).

“Всеки мач е труден, идва сериозна седмица за нас, защото имаме три много трудни мача. Радвам се, че днес направихме първата стъпка. Не мисля, че сме играли достатъчно мачове, за да кажем дали сме по-добри у дома или като гост. Мисля, че това, че изгубихме точки далеч от София е случайност и не смятам, че това е проблем за нас. Имаме много труден мач във вторник, защото мачовете за Купата за по-специални. Ще имаме нужда от всички играчи и съм доволен, че днес разпределихме добре състава. Мисля, че Левски имат малко преимущество в срещата, защото нямат кой знае колко труден двубой през седмицата. Ние ще се опитаме да спечелим мача, по какъвто и да е начин”, каза Ел Маестро.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ