България падна с 0:3 от САЩ и почти сигурно е аут от Топ 6

България загуби с 0:3 от САЩ втората си среща от група “G” от втората фаза на световното първенство, което се провежда в България и Италия. Волейболистите на Пламен Константинов запазват шансове за второто място в групата при победа над Канада утре и минимални надежди за класиране за финалната шестица при допълнителни въртележки след изиграването на срещите от всички групи.

Срещата започна равностойно точка за точка до 4:4, след което американците лека полека дръпнаха с 8:6 при първото техническо прекъсване. При 12:9 за „янките“ Пламен Константинов взе прекъсване и след това със силен сервис Тодор Скримов намали до 13:11, но въпреки всичко разликата от три точки бе възстановена за втората техническа пауза – 16:13. Разликата нарасна до четири точки при 19:15, а до края на гейма „янките“ нямаха проблеми и го спечелиха с 25:20.

Във втората част националите се опитаха да дадат някакъв отпор поне до 5:7, след което напълно отстъпиха инициативата и изоставаха с 9:16 при второто техническо прекъсване. Родните „трикольори“ не успяха да се противопоставят на „янките“ до края на гейма и въпреки че съкратиха аванса на противника, отстъпиха отново с 20:25.

Волейболистите ни губеха с 1:3 в началото на гейма, но след страхотно изпълнение на сервис от Градинаров направиха пълен обрат до 4:3. След нова прекрасна атака на Градинаров родните „трикольори“ водеха с 8:6 при първото техническо прекъсване. Националите ни поддържаха аванс до 13:12, но допуснаха обрат и изоставаха с 13:16 при втората техническа пауза.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ