Александър Томаш попиля футболиста, с който е свързано бъдещето на Берое

11

Старши треньорът на Берое Александър Томаш сподели първите си впечатления след равенството 1:1 срещу тима на Етър (Велико Търново). Младият специалист направи кратък анализ на сблъсъка от 9-ия кръг на шампионата.

“Имахме ситуации, но не успяхме да отбележим гол. Етър ни вкара гол без да имат положения. Рискувахме и успяхме да се върнем в мача. Футболът победи в днешния ден. Трябват повече мачове, които да радват феновете. Съжалявам много, че изпуснахме трите точки, но трябва да работим още”, започна треньорът на “зелените”.

“Опитваме се да сложим в главите на футболистите, че трябва да сме водещ отбор на терена. Искам да бъдем отбор, който да бъде доминиращ от първата до последната минута”, добави още той.

“Ние бяхме отборът, който се опитваше да притежава топката. Днес не ми хареса играта без топка. Трябва да се работи в тази посока”, анализира играта на Берое.

“Цонев бе под нивото си. Той ще израства много по-бързо, ако всички го сваляме на земята. Цонев ме разочарова днес“, завърши Томаш.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ