Голям срам за ЦСКА 1948 в София, отборът се срина и върхът е далеч! Ужасяващ инцидент на терена спря дъха на публиката

555
ЦСКА 1948 продължава със слабите игри във Втора лига. „Червените“ записаха трети пореден мач без победа във втория ешелон, с което се отдалечиха на осем точки от първото място. Футболистите на Петко Петков не успяха да надвият Добруджа на Националния стадион „Васил Левски“.
Срещата завърши 0:0, като това е трети пореден случай, в който столичани не успяват да вкарат голбют с червената фланелка направиха Димитър Буров и Янко Сандански, но и те не успяха да помогнат на яловите си колеги от нападението. Първият, който пристигна от Славия под наем, започна като титуляр, а вторият влезе в игра след почивката.
Първото полувреме предложи слаб футбол. „Червените“ бяха малко по-активният тим, но достигаха трудно до вратата на Димитър Илиев. В осмата минута домакините трябваше да направят принудителна смяна. Михайлов удари главата си след едно центриране, което спря мача за над пет минути. На мястото на Михайлов се появи резервата Диян Вълков, а контузеният бе откаран с линейка в „Пирогов“, пише Sportal.bg.


ЦСКА 1948 – Добруджа 0:0

 

 

Стартовите състави:

 
ЦСКА 1948: Михайлов, Дяков, Попов, Зюмбулев, Буров, Димов, Огнянов, Маринов, Павлов, Гущеров, Петков.

Добруджа: Илиев, Минков, Радев, Граматиков, Адемов, Петров, Джамов, Кадир, Димитров, Андонов, Смирнов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ