Левски и ЦСКА тръгват заедно на „училище“, вижте кой ще ги учи и на какво

2ро-Левски-Цска-4-1280x1018

Левски и ЦСКА ще посетят семинара по “Скаутинг и видео-анализ”, който Аталанта организира в столицата в началото на идния месец, съобщиха от организаторите за България “DKB Sport Group”. “Сини” и “червени” ще придобиват опит от школата на италианците между 9 и 11 октомври в хотел „Земята и хората“ в София. Очаква се в събитието да се включат и други родни клубове, както и няколко отбора от Русия.

Семинарът е подходящ, както за професиналисти в сферата, които искат да задълбочат познанията си и да се запознаят с работата на звеното в Аталанта, така и за хора без опит, но силен интерес към футбола. Лектори ще бъдат Роберто Марта, Лорис Маргото и Лука Силвани, които имат дългогодишен опит от подобни семинари в Италия и чужбина. Семинарът завършва с тест-анализ на футболен мач, за всеки желаещ, като тези участници, които го вземат успешно ще получат официален сертификат за преминато обучение към клуба. С най-успешните кандидати ще се поддържа връзка за бъдеща колаборация и работа като скаут на Аталанта за България.

Школата на Аталанта е една от най-проспериращите в момента на Апенините, като в последните години е продала собствени кадри за близо 200 милиона евро. Отборът спечели редовния сезон на Кампеонато Примавера 1 през миналата година, а нападателят Муса Бароу стана голмайстор на шампионата и вече е основна част от първия състава на тима от Бергамо.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ