Чака се пълен стадион за Ботев Вр – ЦСКА! Ще стигнат ли отпуснатите билети за „червените“?

ЦСКА черно море 27 (8)

Кметът на Враца и президент на местния футболен клуб Ботев Калин Каменов заяви, че очаква около 4000 зрители на двубоя с ЦСКА  в събота.

„Надявам се на победа. Това ще бъде един от най-трудните ни мачове през полусезона. Разчитам на това, че срещу най-силните момчетата трябва да покажат най-доброто от себе си и да се докажат като състезатели, които заслужават да носят емблемата на Ботев Враца“, сподели градоначалникът пред „Тема Спорт“.

„Не мога да кажа дали сега ЦСКА е по-силен от Левски, с който вече играхме. Аз гледам нашия си отбор. Дали са по-силни, или не ще се покаже на терена. Искам момчетата да излязат амбицирани. С хъс и себераздаване да покажат, че искат да победят“, добави Каменов.

„Горе-долу капацитетът на стадиона в Монтана е около 4000 зрители и ще се изпълни. Знаете, че трябва да има и буферна зона от чисто охранителна гледна точка. Пуснали сме общо 3800 билета, като 800 от тях са дадени на ЦСКА. Надявам се талоните да се изкупят. Цената им е 15 лева, както бе и на мача с Левски. Все пак логистиката на такъв двубой не е лесна и затова цената е такава. Ако беше във Враца, щеше да е доста по-различно. Имаме още малко време и ще се върнем у дома. Надявам се осветлението да е готово в края на октомври“, сподели кметът на Враца.

В уикенда на 27 октомври Ботев приема Ботев Пд, а следващото домакинство е на 3 ноември с Черно море.

Градоначалникът коментира и представянето на най-новото попълнение на тима Валери Божинов. „Желано начало от Божинов. Пожелавам му да се разписва във всеки мач и да помага на нашия отбор“, завърши Каменов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ