Шокиращ обрат с трансферната бомба на ЦСКА!

ЦСКА черно море 27 (1)

Tрансферната бомба, която уж трябваше да хвърли ЦСКА с привличането на бразилски плеймейкър, разсмя всички на „Армията“. Причината е, че наистина става въпрос за бразилец, само че не за футболист, а за музикант, научи „Монитор“.

Преди два дни БТА съобщи, че звезда от страната на кафето е дошъл в България за финални преговори с ЦСКА и е въпрос на време да подпише договор. Истината обаче се оказа доста по-различна. По време на мача с „Черно море“ през уикенда наистина в ложата е имало бразилец, но изобщо не става въпрос за трансфер. Въпросният кариока, който е бил забелязан, всъщност е приятел на халфа Рафаел Енрике. Крилото лекува травма и не е играл от месец, като да му прави компания на трибуните е повикал негов приятел. Той е музикант и учи в България, но категорично няма да подписва договор. „Смяхме се много, когато разбрахме, че ще вземем плеймейкър. Рафаел Енрике обясни ситуацията и всички в клуба много се забавлявахме“, коментира международникът на ЦСКА Стоян Петков.

Междувременно треньорът Нестор Ел Маестро реши да разведри обстановката в тима и заведе подопечните си на картинг. „Червените“ играчи показаха завидни умения зад волана, а сред най-добрите бяха Станислав Манолев, Мауридес и Кирил Десподов. След надпреварата всички футболисти се събраха на обща вечеря преди важните мачове. На ЦСКА в събота му престои гостуване на „Ботев“ (Враца) в Монтана, а само 3 дни по-късно пак там е сблъсъкът с едноименния тим за Купата на България. Веднага след това лидерът в класирането се прибира в София, където на 29 септември е вечното дерби с „Левски“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ