Акция „нов договор” на „Герена”! Фенове и съотборници притискат звездите

Левски Септември София (21)

Привърженици на Левски, както и футболисти на тима, са мобилизирани, за да помогнат на шефовете да задържат каре играчи, чиито договори изтичат, пише „Меридиан мач”. Както е известно, през лятото от „Герена“ като свободни агенти могат да си тръгнат Габриел Обертан, Милош Цветкович, Давид Яблонски и Жерсон Кабрал. От ръководството на сините вече опипаха почвата с тях, но нито един от въпросните футболисти все още не дал категорична дума, че бъдещето му ще продължи да бъде свързано с тима.

Според запознати най-сериозна е атаката към Габриел Обертан. Фенове на Левски под път и над път го спират, за да го молят да остане. Техничарят дори не може да си вземе дъх и в любимите си заведения. Съотборниците му също постоянно го подпитват за решението, което му предстои да вземе. На този етап обаче Габриел е съсредоточен върху представянето си в мачовете. Той дори не дава ухо и на слуховете, които го свързват с един или друг отбор. Както е известно, от Касъмпаша обявиха, че пращат човек, които да следи изявите му в дербито с ЦСКА, което идва след домакинството на Витоша. Французинът е в полезрението на клубовете от югоизточната ни съседка още от зимата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ