Голмайстор №1 в историята на българския футбол отписа Ботев Враца срещу ЦСКА и отсече: Божинов няма с какво да застраши армейците!

DSC_4425

Легендарният голмайстор на ЦСКА Петър Жеков е убеден, че червените ще победят Ботев Враца утре, въпреки че новакът в групата се кани да изненада лидера в класирането.

Голмайстор №1 в историята на родния футбол похвали играта по крилата на червените и отличи халфовата линия. Той е убеден, че Валери Божинов няма как да изненада ЦСКА-София.

„Ботев Враца засега върви добре в първенството, при тях има еуфория. Но в събота трябва да се приготвят да паднат от ЦСКА.Нормално беше Валери Божинов да отбележи гол в първия си мач срещу Витоша Бистрица. Той дълго време игра в чужбина и има опит, но няма с какво толкова да застраши армейците. Не мисля, че трябва да се притесняват от него.Важно е отборът да задържи първото място. След това идва вечното дерби, в него битката ще е голяма. В този мач силен или слаб няма. Който успее да се докопа до възможности, той ще победи. Голяма борба ни очаква“, заяви Жеков пред „Тема спорт“.

„Мауридес започна силно сезона и дано да продължи така. Той игра добре срещу Черно море, въпреки че не вкара гол. Не може всеки път да бележи. Проблемът в ЦСКА все още е в комуникацията между играчите. Това ще се изчисти в течение на сезона. Привлякоха се доста нови и им е нужно време, за да се напаснат. Все още не знаят как да си подскажат, това си личи“, каза Жеков.

„От последния мач срещу Черно море най-доволен останах от Кирил Десподов и Едвин Джеси. Много силен мач изнесоха. Направиха пробиви, захранваха с пасове хората в наказателното поле и създадоха неприятности на противника.

Също така мога да отлича и двамата португалци – Рубен Пинто и Тиаго Родригес. Това е най-добрата линия на отбора. Просто им личи, че са научени да играят футбол. Те действат бързо и с голяма лекота“, отбеляза още Петър Жеков.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ