Неделев разпалва война между ЦСКА и Лудогорец! Разградчани прецакват червените за звездата на Ботев Пд, но …

ботев левски~15

В последните дни и седмици се говори за трансфер на Тодор Неделев в ЦСКА, а от клуба обявиха, че наистина са правени опити за сделка, които обаче не са стигнали до краен резултат.

От „Армията“ уточниха още, че по време на зимната пауза отново ще опитат да привлекат футболиста, който обаче е силно желан и от Лудогорец.

В Разград искат да вземат класен български футболист, поради което също следят изкъсо ситуацията със звездата на Ботев (Пловдив). Те дори са готови да предложат и доста повече пари за трансфера, както и като лични условия на българския национал, пише Топспорт.

Така или иначе, със сигурност ще е интересно по време на зимната пауза, а и в дните до нея, имайки предвид съревнованието между Кирил Домусчиев и Гриша Ганчев.

Двата клуба обаче със сигурност няма да са единствените кандидати за звездата на Ботев Пд. 7DniSport.bg единствен ексклузивно разкри, че Неделев е желан от клуб от Италия, като трансферът му в този отбор се размина на косъм в края на летния трансферен прозорец на Апенините, както и какви пари е готов да извади тимът от Серия „А“ за халфа.

ВИЖТЕ ТУК РАЗКРИТИЕТО НИ И ПОДРОБНОСТИТЕ ЗА МЕРАКА НА ОТБОРА ОТ ИТАЛИЯ И ПАРИТЕ, КОИТО Е ГОТОВ ДА ПЛАТИ ЗА НЕДЕЛЕВ

7DniSport.bg припомня, че от зимата досега Неделев поне на 3 пъти отряза Лудогорец. Със сигурност битката за перлата на Ботев Пд ще е жестока, а развръзката предстои …


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ