Зума реши да угоди на Крушарски: Познавам Клоп, ще уредим контрола Локо Пд – Ливърпул

7 Dni Sport20.09.20180
Локо Пд-Верея Ст загора08

Легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев похвали наставника на тима Бруно Акрапович за постигнатите резултати от началото на сезона. За около 40 дни пловдивският Локомотив постигна победи срещу Лудогорец (0:1), Ботев (Пловдив) (0:1) и Левски (1:0).

„Дори и най-запалените локомотивци, които са оптимисти, не са очаквали такъв точков актив от отбора. Даже имаше разговори, че от първите пет кръга няма да спечелим и точка. Но Акрапович и футболистите опровергаха всички тези негативни предвиждания. Той заслужава поздравления за това, което прави. По отношение на играта ще кажа, че той познава много добре качествата на всеки един от футболистите, които е селектирал. Защото голяма част от тях са в Локо по негов избор. Така той успява по-лесно да изгради и разгърне своя тактически план. Виждаме, че той му носи успех, както и на отбора. До осмия кръг Локомотив победи Лудогорец в Разград, Ботев като гост и сега Левски. Никой не е очаквал да победи в Разград. Песимистите чакаха да загубим и дербито с Ботев, а Акрапович ги опроверга. А накрая спря и серията на Левски“, заяви Бонев за „marica“.

„За случайност не може да говорим. Много хора казват, че играта на Локомотив не е толкова привлекателна и атрактивна, но пък е печеливша. По-добре грозна победа, отколкото красива загуба. Не случайно собственикът на клуба Христо Крушарски изявява желание да победи и Ливърпул, ако му е кеф, както сам каза. Аз познавам Юрген Клоп от периода му, когато бе начело на Майнц 05 и ако му е същият телефонния номер ще му се обадя да направим една контролна среща, или в Ливърпул или в Пловдив“, добави Зума.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ