Скандален бивш играч на ЦСКА с първи гол за треторазряден тим

30_1

Септември (Симитли) победи с 3:1 Пирин (Разлог) в мач от първия кръг за Купата на Аматьорската футболна лига. Най-интересното от двубоя беше отличният дебют за Орлин Орлинов. Бившият футболист на ЦСКА, който акостира в Симитли от Пирин (Гоце Делчев), реализира едно от попаденията за успеха. Орлинов влезе като резерва и успя да открие головата си сметка за Септември.

Точни за домакините от Симитли бяха още Веско Весков и Кирил Георгиев, а за гостите от Разлог се разписа Родриго в края на мача.

Септември е първият носител на купата на АФЛ през 1995 година и очевидно отборът ще има амбиции в този турнир.

Орлинов е играл за Литекс, Славия и ЦСКА, където му се предричаше голямо бъдеще. После дойдоха скандалите, побой над манекенката Катрин Вачева и кариерата му тръгна рязко надолу. 7DniSport.bg припомня, че преди няколко дни Орлинов втрещи всички с изказване, че иска да играе в Левски.

“ Целта пред мен е да стигна до Левски или да играя в чужбина. Вратите за мен в друг отбор в България са затворени”, обяви тогава пред Блиц Орлинов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ