ЗА ПЪРВИ ПЪТ: 7DniSport.bg и А1 преброяват феновете в класация за най-обичан отбор!

7 Dni Sport19.02.2019
61

19-и септември със сигурност ще остане паметен за феновете у нас! Защото на тази дата стартираме с партньорите ни от А1 преброяване на феновете, което веднъж завинаги ще сложи точка на въпроса: Кой е най-обичаният отбор в България на 95-летието!

Гласувайки с номера на любимия си отбор като текст на кратък номер 194870 (1,20 лв с ДДС, само за абонати на А1) ти не просто подкрепяш любимия си тим в битката му за най-популярен в България, но помагаш и на твоята агитка! Защото заедно:

ще направим награден фонд, от който ще спонсорираме хореографията на едни от най-големите национални и регионални дербита

ще организираме фен-турнири по футбол, които да покажат, че истинските привърженици обичат този спорт, играят го и могат да бъдат един до друг и на терена, и на трибуните

ще наградим както най-голямата агитка в България, така и тези, които са се освободили от тъмните си елементи

ще помогнем за превръщането на футболните стадиони за по-добро място за гледане на мачове.

Гласувайки за любимия си отбор самият ти можеш да спечелиш една от многото лични награди, които ще раздаваме в началото на всеки месец от ноември до юни.

Левски или ЦСКА? Ботев или Локо? Черно море или Спартак? Ботев Враца или Монтана? Етър или Локо ГО? Пирин или Миньор? Марек или Велбъжд?

ОТГОВОРИТЕ ЩЕ ДАДЕТЕ ВИЕ С ГЛАСА СИ НА НОМЕР 194870 (Само за абонати на А1), като изпратите текст с номера на любимия ви отбор.

Виж номера на любимия ти отбор тук:

Гласувай на 194870! Да определим отборът с най-голяма публика в България!

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ