Стоянович се разбесня вчера! Строи нападателите и половин час ги кара да ….

Левски - Берое (3)

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович проведе вчера извънредна тренировка с офанзивните си играчи. Когато заниманието приключи и състезателите тръгнаха да се прибират в съблекалнята, треньорът нареди повечето нападатели и футболисти с атакуващи функции да направят специфични упражнения, които завършват с удари по вратата. Богдан Вашчук и Паулиньо разиграваха по фланга, а Кабов и Боримиров доставяха центрирания на централните нападатели. Последните бяха разделени на две двойки. В едната действаха Серджиу Буш и Станислав Костов, а в другата бразилците Ривалдиньо и Луан Виана. Стоянович редуваше различни по вид упражнения с помощта на своя асистент Асен Букарев.

Тази част от тренировката продължи около 30 минути, а в нея бяха ангажирани и младите вратари на тима от „Георги Аспарухов“ – Николай Кръстев, Димитър Шейтанов и Петър Иванов.

Очевидно е, че треньорът на Левски иска да повиши резултатността на отбора. В последния кръг сините за първи път не се разписаха през сезона в Първа лига – те загубиха с 0:1 от Локомотив Пловдив на „Лаута“. В 8 мача в елита тимът е вкарал 12 гола -средно по 1,5 на двубой.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ