Хвърлиха бомбата за ЦСКА! Не един, а трима нови чужденци са в София!

ЦСКА черно море 27 (6)

ЦСКА още не е приключил със селекцията, научи „Меридиан Мач“. Към днешна дата в София има трима чужденци, с които ръководството води преговори. Става дума за двама бразилци – плеймейкър и бек, както и външен халф от Португалия. Въпросните играчи, на които от „Армията“ пазят имената в тайна, са гледали мача с Черно море (3:1) от ложата на стадиона. Според запознати най-близо до трансфер от споменатото трио е плеймейкърът, който е приятел на настоящия футболист на тима Рафаел Енрике. Именно крилото е уредило разговорите му с ръководството на клуба. Възможно е до края на седмицата договор с ЦСКА да подпише и португалският външен халф, който може да играе и като бек.

От „Армията“ разкриха, че тримата са млади футболисти, които имат солидни качества, а за привличането им няма да са нужни много средства, защото те са свободни агенти, които не искат големи заплати. Единственият проблем е, че ЦСКА е запълнил отдавна квотата си за футболисти извън ЕС. Към днешна дата в отбора има петима такива играчи – Мауридес, Жеферсон, Али Coy, Евандро и Рафаел Енрике.

Ръководството на клуба в момента се опитва да извади роден паспорт на поне двама от тях, но това най-вероятно ще стане около Нова година.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ