На „Герена“ приключиха с Буш!

Левски Радник 1во (14) буш

Централният нападател на Левски Сержиу Буш е на път тотално да изчерпи кредита на доверие към себе си от треньора Славиша Стоянович, пише в днешния си брой “Тема Спорт”. Румънецът бе трагичен при загубата от Локомотив (Пловдив) с 0:1 и пропусна най-доброто положение за тима в последната минута. През този сезон той все още не е вкарал в Първа лига, въпреки че бе на терена в 5 мача. За сравнение другият централен нападател Станислав Костов има 4 гола от началото на сезона в елита.

Очаква се румънецът отново да седне на резервната скамейка. Той започна настоящата кампания като титуляр. И вкара единственото си попадение при домакинството на Вадуц в реванша от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Тогава нападателят реализира за 1:1 срещу лихтенщайнците, но през втората част изпусна дузпа, а победата с 3:2 не стигна за класиране.

В петък срещу Витоша (Бистрица) Буш най-вероятно ще бъде заменен от Костов или Паулиньо на върха на “синята” атака. Шанс чака и Ривалдиньо – през сезон 2018/19 синът на Ривалдо се появи на терена само за минута – при 2:1 над Дунав в Русе. Освен това скоро на разположение на Стоянович ще бъде и последното лятно попълнение – Луан Виана, който все още не е дебютирал за Левски.

Нападателите на “Герена” са много, но слабо резултатни. Затова през зимата част от тях ще напуснат отбора. Буш е сред кандидатите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ