Феновете на ЦСКА правят нещо, което не са правили никога досега

555

Феновете на ЦСКА ще организират шествие по улиците на Монтана преди гостуването си на Ботев (Враца) в събота от 20:00 часа. Два часа преди началото на срещата привържениците на „червените“ ще се съберат на площад „Жеравица“ в центъра на Монтана и оттам ще се оправят към сектора за гости на стадион „Огоста“.

„Призоваваме всички наши фенове от традиционно червения Северозапад и всички пътуващи да дойдат и да направим поредното шоу по трибуните и поредния футболен празник за града, в който гостуваме. Дербито наближава и е време за мобилизация и затягане на редиците, особено сега, когато със зъби и нокти ще браним лидерската си позиция. Бъди един от нас!“, призовават феновете.

Фен клуб „Сектор Г“ организира екскурзия до Монтана. Цената на пътуването е 12 лева, а записвания може да бъдат направени на страницата на „Сектор Г“ във „Фейсбук“. Феновете се събират на „Армията“ в 15:30 часа и малко след това ще отпътуват за Монтана.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ