Скандал в Дупница! Марек изгони трима юноши

Футболна топка

Новият директор на ДЮШ на Марек Цветан Видински съобщи след мача между Марек и Миньор Перник , че клубът освобождава трима юноши от старшата възраст за симулативна игра. Те са част от юношите до 19 години, които играят в Елитната група.

„Имаше сътресения в нашия клуб, гледаме да не се отразят по никакъв начин на момчетата. На мен лично ми идва много, стават ми доста отговорностите – с мъжкия отбор, с набор 2007 и U19. Функцията и званието директор на школата не са толкова важни, важно е кой работи. Ние си знаем кой какво трябва да работи в отбора. Наистина ще е много трудно и се надявам да се справя. Имаме и нови хора в щаба. Искам да съобщя и че от U19 ръководството на Марек освобождава 3 момчета. Причината е симулативна игра, окончателно при нас няма да имат място. Пожелаваме им успех където и да отидат и да се раздават малко повече от необходимото. Тези неща се отразяват на обстановката. Цялото ръководство начело с кмета сме говорили по тези теми и играем честен футбол. Колкото можем, толкова играем. На момчетата им трябват мачове и след всеки мач анализираме грешките – това е истината. Ако грешките ни намаляват, сме в правилната посока“, каза Цветан Видински.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ