Разсипаха капитана на България: Той е „мъртва душа“, сиво петно, вредител!

България Норвегия (25)

Капитанът на националния отбор Ивелин Попов бе подложен на унищожителни критики след поражението на неговия Спартак Москва с 1:2 като домакин на Ахмат в мач от Премиерлигата.

Попето, който през седмицата тренира на облекчен режим, не само взе участие в срещата, но и бе със солидна вина за поражението. В 19-ата минута Попов необмислено изрита Бериша в наказателното поле и тази му намеса доведе до дузпа, реализирана от Родолфо.

Георги Джикия с глава изравни, но Антон Швец донесе успеха за тима от Грозни.

„Попов е пример за „мъртвите души“ в тима на Карера. Той постоянно получава игрово време и място на терена, но ни е трудно да си спомним последното му полезно действие. В най-добрия случай той е едно сиво петно, което се движи по игрището, а в най-лошия – вредител“, пише sports.ru.

В същото време бившият играч на Спартак и руския национален отбор Владимир Бистров бе набит на улицата в Санкт Петербург.

В социалните мрежи бе разпространено видео на свада с участие на 34-годишното крило, в резултат на която той отнася юмрук в главата.

През цялото време се вижда, че Бистров държи в ръката си кен, но съдържанието на течността в него е неустановено.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ