След само 10 минути с „червената“ фланелка: Новият таран на ЦСКА се закани на всички в България!

ЦСКА черно море 27 (16)

Новият нападател на ЦСКА Али Coy направи дебют в двубоя с Черно море (3:1). Той записа 10 минути, като имаше нелош шанс да отправи голов удар, но бе изпреварен от бранител. Coy показа и добрата си физика, като в една ситуация успешно гардира топката в продължение на няколко секунди, въпреки че имаше бранител на гърба си.

Coy коментира накратко първия си мач за ЦСКА: „Тепърва ще видите какво мога! Ще ставам все по-силен. Чувствам се страхотно след първата крачка в новия ми отбор“, изрази мнение Coy.

Той ще продължи да наваксва с физическата подготовка, тъй като все още е изостанал от другите. В паузата Coy се готвеше по индивидуална програма и ще продължи да го прави и през тази седмица. Али ще пътува с ЦСКА за гостуванията в Монтана на Ботев Bp и едноименния местен тим. Очаква се той дори да е титуляр в двубоя за купата срещу втородивизионния отбор, воден от Ферарио Спасов.

Coy направи силна пролет в Албания, като през втория дял реализира 15 от 21-те си гола за шампиона Скендербеу. Именно гамбийският таран става реализатор №1 на първенството.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ