Опитаха да притиснат Пламен пред съблекалнята преди решителния мач на България! Селекционерът се превърна в любимец на съперниците с реакцията си

BulgariasheadcoachPlamenKonstantinovteamtalk

Селекционерът на българския национален отбор по волейбол Пламен Константинов е отказал да разговаря с полски журналисти. Това се е случило след победата над Куба на Световното първенство по волейбол. Именно Полша е последният съперник на нашите момчета в груповата фаза на турнира и мачът с тях се очаква да бъде много труден.

„Не! С полски журналисти няма да говоря!“, е заявил Константинов според „Sportowe fakty“. Според изданието обаче в отказа на специалиста е нямало ни най-малка враждебност, дори „можеше да се почувства много обич“. Но думата „не“ той повтаря няколко пъти.

Константинов е обещал, че ще говори с групата полски наши колеги след двубоя, който е утре във Варна. Някой от журналистите казва шеговито: „Тогава вече няма да искаме“. На което треньорът отвръща с усмивка и се прибира в съблекалнята. В Полша са категорични, че са възприели отказа на Константинов с веселие.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ