Домакини ли? 3200 поляци дерат гърла срещу България в зала „Конгресна“

01

Солидна подкрепа ще получат полските волейболни национали по време на последния си мач от груповата фаза на световното първенство във Варна. Световните шампиони ще се изправят срещу България в решаващ сблъсък за крайното класиране в група D утре от 20:30 часа в зала „Конгресна“ на ДКС. Феновете на „Дружина полска“ са се подготвили да вгорчат живота на българските национали. Те ще създадат уютна атмосфера на своите и ще ги накарат да се почувстват като домакини.

Причината е, че полските привърженици са изкупили 3200 билета за сблъсъка с България. Капацитетът на залата в морската столица е 5000 места, което означава, че българите, които ще дерат гърла за селекцията на Пламен Константинов ще бъдат едва 1800.

Поляците са се въоръжили с всички необходими аксесоари, за да докажат, че не напразно са една от най-добрите волейболни публики, пише „БГВолей“.

Днес от 20:30 часа Полша излиза срещу Иран. Двата отбора заемат съответно първо и второ място. При евентуална въртележка в групата след последния мач утре, има вероятност България да излезе начело в група D.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ