Победа на духа! Зоя Чавдарова спечели титла в Испания (Снимки)

7 Dni Sport17.09.2018
Зоя Чавдарова,

Зоя Чавдарова спечели титлата от утешителната надпревара на турнира по тенис за хора в инвалидни колички в Мадрид. Във финалната среща Чардарова направи обрат и постигна победа с 6:7, 6:3, 10-8 над представителката от Великобритания. Срещата продължи почти два часа.

На двойки Чавдарова и Камелия Остузен от Великбритания стигнаха до полуфиналите. Там те отстъпиха с 1:6, 2:6 на Дона Йенсен от Холандия и Чавдарова и Виктория Лилова от Русия.

Преди да замине за участие на турнира в Испания Зоя беше на лагер на кортовете на „Национален ОББ тенис център“ в Борисовата градина. Там тя проведе интензивна тренировъчна програма.

От 19 септември Зоя Чавдарова ще участва на още един турнир в Испания. БФТенис изцяло обезпечи участието на Чардарова и Христинка Братанова за втория турнир, като закупи самолетните билети и заплати таксите за участие и нощувките между двата турнира.

„БФТенис“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ