Николай Учиков разкри от каква криза от подготовката на Пламен Константинов излиза отбора

7 Dni Sport17.09.2018
40

България се наложи с 3:0 гейма над Куба в четвъртия мач от група D на световното първенство по волейбол, с което си подпечата участието в следващия етап. Ето как коментира победата диагоналът Николай Учиков:

„Надявам се да имам и по-хубав мач от този. Всеки следващ. Има моменти, в които всичко ни се получава, върви ни, леко ни е. Има моменти обаче, в които изобщо не е така. Надявам се, че ще има малко такива трудни моменти.

Бяхме максимално мотивирани. Противникът беше много сериозен. Опитахаме се да дадем каквото можем, чисто психически. Мисля, че се получи. Добре се справихме. Не сме си казали нищо по-специално от това преди всички останали мачове. Днес може би по-лесно ни се получаваше или поне така изглеждаше, въпреки, че не е изобщо лесно.

Имаме една закачка в отбора, че бяхме в първа, втора, а сега се надяваме, че излизаме от третата криза на Белмекен. Хубаво е, че помага. Физически стоим доста добре.“, заяви Николай Учиков пред Sportal TV.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ