Илиана Раева към Красен Кралев: Нереално е да имам такъв министър!

28_2

Илиана Раева пусна емоционално съобщение по адрес на министъра на спорта Красен Кралев, който не крие симпатиите си към отбора по художествена гимнастика.

Той бе сред първите, които поздравиха ансамбъла за бронза вчера, осигурил на гимнастичките ни квота за Олимпийските игри в Токио през 2020 година. Снощи ансамбълът ни по художествена гимнастика се представи по най-добрия начин на Световното първенство.

Ето какво написа Раева на стената си в социалната мрежа Фейсбук. Публикуваме текста едно към едно, без редакторска намеса.

„Много е хубаво, зареждащо и чак нереално да имам такъв министър на спорта!❤️

След един толкова динамичен, емоционален, вулканичен ден, започнал с трогателни срещи, сълзи и награди на президенти на клубове, деятели, съдии, преминал през всички нюанси на душевните взривове по време на световното днес при ансамблите и приключил преди час с една историческа вечеря на всички български световни шампионки и треньорите им, която не позволи на никоя от нас пулсът ни да падне под 100 през цялата вечер (моят със сигурност е бил повече), да вляза във фейсбук и след като ме е видял, че в това време на нощта съм онлайн, министърът на спорта Красен Кралев да пусне най-подходящия и зареждащ пост, за да ме окуражи за утре и да ме тагне!

Няма друг такъв министър!!!!

Обичам този човек и мой началник!

Благодаря за подкрепата!❤️“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ