Александър Везенков: Победата над Франция вече е история

баскетбол - Александър Везенков

Българският национал по баскетбол Александър Везенков заяви, че със съотборниците му вече трябва да са напълно концентрирани върху предстоящия мач с Русия и да забравят за престижната победа над Франция, тъй като тя вече е в историята.

„Както казах и след мача с Франция, надявам се това да е някакво ново начало за българския баскетбол, нещо, което да ни обедини всички. Но победата над Франция вече е история, беше преди два дни. Сега идва мач с Русия, който е много важен за нас, за да продължим да мечтаем. Много силен съперник, загубиха в Чехия и затова ще искат още повече да победят, искат да продължат напред, имат много класни състезатели. Трябва да сме много концентрирани.

Сърце, отборна игра, и всичко, което вече показахме. Трябва да сме малко по-дисциплинирани, да слушаме треньорските указания, защото второто полувреме срещу Франция не играхме много добре тактически. Ще го обсъдим днес и утре и ще спазим указанията на треньора“, коментира Везенков, цитиран от „Канал 3“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ