Наш голмайстор след фурора зад граница: Атакуваме шампионската титла

01f

Голмайсторът Ивайло Димитров продължава да приковава вниманието, след като и днес успя да се разпише за Арарат-Армения. В мач от седмия кръг на първенството на Армения Косъма бе точен при равенството 1:1 с Арцах (Ереван).

За бившия реализатор на Славия това е седми гол от седем изиграни срещи до момента в местния шампионат, в който той води при голмайсторите. Тимът му е втори в класирането с 11 точки, изоставайки само на 2 зад временния лидер Лори.

„Вкарах в 42-ата минута с глава след центриране от корнер. Играх цял мач. Щастлив съм от факта, че вече имам 7 гола в 7 мача, но щях да бъда повече доволен, ако бяхме спечелили и днес“, разказа Косъма пред Блиц.

„Не трябва да допускаме грешки, тъй като голямата ни цел е да спечелим шампионската титла. Атакуваме я смело и мисля, че имаме сериозен шанс. Щях да бъда по-щастлив, ако и днес бяхме победили с мой гол“, добави Ивайло Димитров.

Другият българин в Арарат-Армения – защитникът Георги Пашов, не взе участие в срещата днес.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ