Берое ще задълбочава кризата в Септември без двама национали

Славия Берое (16)

Отборът на Берое приема Септември във втория от програмата за деня двубой от осмия кръг на Първа лига. Срещата в Стара Загора е от 17,30 часа и ще бъде ръководена от столичния рефер Георги Иванов.

В предишния кръг Берое допусна загуба като гост на лидера Левски с 0:1 и ще се опита да се върне на победния път. Септември пък е в серия от четири поредни загуби и ще хвърли сили да спре пропадането.

Треньорът на домакините Александър Томаш няма да може да разчита на капитана на отбора Мартин Райнов, който е с контузия след мачовете с националния отбор в Лигата на нациите. Очаква се мястото му в средата на терена да заеме Иван Минчев. Другият национал в състава на заралии – Иван Бандаловски, тренира наравно с останалите, но може да получи почивка заради натрупана умора. В такъв случай Томаш ще пусне Иван Желев на десния бек.

В същото време в Септември търсят начини да подобрят играта си в защита. Треньорът Николай Митов ще прибегне до някои промени. След наказание на десния бек се завръща Георги Стоичков, а Диаби ще замени Добрев в центъра на отбраната. В състава се завръща и Крис Гади, който пропусна мача с Етър поради контузия.

През миналия сезон Берое не даде никакъв шанс на Септември, като победи с 1:0 в София и 5:1 в Стара Загора. Феновете на тима очакват нова убедителна победа след 4:0 над Ботев Враца в предишното домакинство.

Берое – Септември

Вероятни състави:

Берое: Перниш, Желев, Хаджиев, Алкан, Леони, Цветков, Минчев, Бригидо, Б. Цонев, Вандерсон, Камбуров.

Септември: Галев, Георгиев, Диаби, Бенга, Г. Стоичков, Фабиано, Чандъров, Гади, Галчев, Байду, Будинов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ