Жалко! Тасева остана шеста на многобоя, Владинова с грешки и 15-о място

01

Катрин Тасева остана шеста на многобоя от Световното първенство по художествена гимнастика в София със сбор от 73.950 т. За съжаление другата ни представителка в многобоя Невяна Владинова не успя да издържи на напрежението и умората, като допусна грешки и остана на 15-ото място в крайното подреждане с 69.350 т.

Рускинята Дина Аверина дублира световната си титла от миналата година в многобоя и със сбор 81.450 т., спечели ново злато.

Среброто отива при израелката Линой Ашрам, която направи сбор от 79.700.

Бронзът пък остана за втората рускиня – Александра Солдатова, която бе със сбор от 79.175 т.

Четвъртото място е за младата украинка Влада Николченко със 74.550 т., докато петата позиция е за грацията от Беларус Катерина Галкина със 74.275 т.

Миналата година на Световното първенство в Пезаро, Италия, Владинова и Тасева завършиха в общото класиране съответно седма и десета.

В многобоя за абсолютната световна титла се бориха най-добрите 24 грации, излъчени от представянето им в предходните дни на шампионата (най-много по две от страна).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ