Натурализираната звезда на България притесни Любо Минчев, намекна, че няма да играе в следващите квалификации

1

Основният плеймейкър на България Дий Бост бе щастлив след победата над Франция, която имаше малко по-различен привкус за него. Натурализираният американец завърши със 17 точки за победата със 74:68, а след срещата в “Арена Ботевград” говори за бившия си треньор, който е национален селекционер на “петлите”, за срещата с Русия в неделя, както и за следващите квалификации през ноември.

“Едва ли от Химки ще ме пуснат и за следващите мачове, защото са по време на сезона, но ще видим. Треньорът на Франция е един от най-добрите, при които съм играл. Уважавам го и знаех какво ни очаква. Просто исках да покажа, че мога да играят срещу най-добрите”, каза Бост, който е играл за Венсан Коле на клубно ниво в Страсбург.

“Чувствам се добре. Всички ни подценяваха, но играхме заедно и успяхме да спечелим. Радвам се, че играх добре срещу такива играчи, но най-важното е, че победихме. Имахме една пълна зала, която ни подкрепяше. Русия са труден опонент, но ще се опитаме да спечелим. Борихме се, играхме като отбор и играхме добре в защита. Затова победихме”, добави още гардът.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ