Нов дебютира за Лудогорец срещу боксовата круша на Първа лига! Разградчани търсят спокоен разгром с резервите

1

Лудогорец приема днес последния Верея в мач от 8-и кръг на Първа лига. Двубоят е дни преди старта на мачовете от груповата фаза на Лига Европа. На 20 септември (четвъртък) разградчани са домакини на Леверкузен (22:00 час). С оглед многото проблеми при заралии и факта, че все още нямат вкаран гол от началото на кампанията, орлите са амбицирани да загреят за Байер с разгромна победа. В трите си домакинства досега на Верея Лудогорец записа три успеха, като вкара общо 12 гола, средно по 4 на мача. В срещите преди паузата зелените най-после се събудиха и преодоляха головата си немощ. Те отбелязаха 7 попадения в домакинствата си на Торпедо Кутаиси и Дунав Русе.

Главният мениджър на домакините Пауло Аутуори е решил да даде почивка на някои от титулярите си. Това са основно футболистите, ангажирани с различните национални отбори по време на паузата, когато орлите получиха цели 6 дни почивка. На пейката днес ще останат Клаудиу Кешерю, Яцек Горалски и Антон Недялков. Последният се контузи при успеха над Дунав в предишния кръг и отпадна от селекцията на България. Аутуори няма да рискува включването му, за да го запази за Леверкузен. В средата на терена дебют до капитана Дяков се очаква да запише Мей Махлангу. Националът на ЮАР бе привлечен наскоро от Динамо Букурещ. Той и бразилецът Брандао все още не са записали минути.

Аутуори е имал разговор с играчите мачът с Верея да не се подценява с оглед предстоящия сблъсък с Леверкузен, който в събота гостува на Байерн. Мачът на „Алианц Арена“ ще бъде изгледан на живо от човек на разградчани.

Първа професионална лига, 8 кръг:

ЛУДОГОРЕЦ – ВЕРЕЯ

Вероятни състави: 

ЛУДОГОРЕЦ: Ренан, Сисиньо, Моци, Терзиев, Натанаел, Дяков, Махлангу, Марселиньо, Лукоки, Вандерсон, Шверчок

ВЕРЕЯ: Георгиев, Ахмед, Иванов, Йоргенсен, Курупис, Ндомбу, Тевия, Танев, Малек, Вошурович, Огнянов

Стадион: „Лудогорец Арена“, Разград
Съдия: Владимир Вълков
Начало: 20:00 часа


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ