Teжък удар по амбициите за елита на Монтана! Ще махат менискуса на основен голаджия

1

Централният нападател Мирослав Антонов ще трябва да претърпи втора интервенция на оперираното през зимата ляво коляно. Тогава 32-годишният футболист скъса предни кръстни връзки и минискус и стана пациент в клиниката на д-р Хубенов. В началото на лятото Антонов започна индивидуална подготовка, постепенно увеличаваше натоварванията, а прогнозите бяха, че ще е готов за игра в началото септември. През последната седмица бившият нападател на Левски (София) и Лудогорец (Разград) почувствал болки в същото коляно. Направеният ядрено-магнитен резонанс показал, че менискусът не е зараснал добре и този път ще трябва да бъде премахнат. Повторната операцията отново ще бъде извършена отново от д-р Динко Хубенов на 17 септември. След нея Антонов ще се възстановява поне месец и на практика ще пропусне почти всички срещи от есенния полусезон от първенството.

„Много ме е яд, защото няма да мога да помогна на родния си клуб в най-важните двубои, които му предстоят”, заяви Миро Антонов.

През септември Монтана приема на стадион „Огоста” лидера във Втора лига Царско село (17) и Арда (30). На 25 септември пък монтаци са домакини и на ЦСКА, но в 1/16 финална среща от турнира за Купата на България.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ