Драгош Григоре отсече: На пътя съм към скорошно завръщане

7 Dni Sport13.09.2018
Драгош Григоре

Централният защитник на Лудогорец Драгош Григоре е пред скорошен дебют си за „орлите“.

Както е известно, 32-годишното ново попълнение на шампионите ни, който е бил капитан на националния отбор на страната си, страда от контузия. До месец обаче той вече трябва да е на терена.

„На пътя съм към скорошно завръщане – заяви самият Григоре за „Меридиан Мач“. Възстановяването ми върви много добре. Благодаря на ръководството на Лудогорец за усилията, които полага за мен. Преди седмица бях пратен от клуба в Барселона при едно от светилата на световната ортопедия – Рамон Кугат. Той видя петата ми и ми даде „зелена светлина“. Получих насоки за финалния етап на терапията ми в Лудогорец“, добави бранителят, който има 33 мача за Румъния, а за последно игра за катарския Ал Сайлия.

С Динамо Букурещ пък е носител на Купата и Суперкупата на Румъния. Нека отбележим, че пациенти на Кугат са били Пеп Гуардиола, Шави, Иниеста, Самуел Ето’о, Пуйол, Давид Силва, Дави Вия и Фернандо Торес, както и стражът на Лудогорец Владислав Стоянов. Григоре имаше фрактура на петната кост – калканеус. След трансфера си през лятото той така и не можа да изиграе нито един официален мач за „орлите“. Независимо че все още е в лазарета, Драгош ще бъде на „Лудогорец Арена“ в четвъртък, когато тимът на Пауло Аутуори започва участието си в груповата фаза на Лига Европа с домакинство на фаворита Леверкузен. „Там съм, ще стискам палци на момчетата“, обяви румънецът.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ