Само в 7DniSport.bg

Русе детронира Варна! Има само 29 билета за Бразилия – Франция, а за България – Иран са над…

7 Dni Sport13.09.20180
30

Невероятно, но факт! Русе, който от десетилетия не е приемал елитен волейбол, е на път днес да детронира Варна като столица на този спорт! Явно магията „Любо Ганев“ е събудила града!

В двата града по програма днес има по 2 срещи от световното първенство по волейбол, като за карето двубои бяха пуснати точно 20 000 билета! И в Русе близо 8 000 от 10-те са продадени! За Бразилия -Франция в момента има само 29 билета, които са били върнати вчера от една от делегациите! За срещата преди тази – между Египет и Канада пък са продадени малко над 3 000!

Докато във Варна за мачовете Пуерто Рико – Полша и Иран – България, близо половината билети са в касите на „Ивентим“! На практика това е единствения ден от програмата, в който можеш да гледаш едновременно световните шампиони от Дружина полска и момчетата на Пламен, ако не броим сблъсъка между двата тима на 18-и. Което прави още по-странна липсата на интерес към двубоите днес. Само за мача на нашите момчета свободните талони са над 1000!

Все пак да не забравяме, че и в деня на откриването по това време имаше близо 700 свободни места, които се разпродадоха до вечерта. Дано и сега стане така, защото националите ни не заслужават празно място в двубоя на истината с конкурент №2 за продължаване напред – Иран.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ