Левски готви големи трансферни бомби! Сините се превръщат в бразилски отбор(СНИМКА)

Левски ще си партнира с бразилската мениджърска агенция Websoccer. Тя съдейства за привличането на Герена“ на последното попълнение по време на летния трансферен прозорец – нападателя Луан Виана. Той акостира при сините благодарение на импресариото Диого Силва, пише „Тема спорт“. За сделката помогнаха и от Fairplay Agency, която вече има доста солидни връзки с клуба. Благодарение на нея сега в отбора са крилото Паулиньо, както и швейцарският плеймейкър Давиде Мариани. Тази компания участваше и в преговорите между Левски и австриеца Вили Рутенщайнер, който получи предложение да стане спортен директор, но в крайна сметка предпочете офертата на федерацията на Израел.

Представители на двете агенции имаха среща със собственика на Левски Спас Русев в София. На нея те обсъдиха разрастване на партньорството. След това агентите пуснаха снимка с боса на сините в една от социалните мрежи.

Не е изключено през зимата на „Герена“ да пристигнат още бразилци. Те обаче ще трябва да притежават паспорти на страни – членки на Е С, защото в момента квотата на сините е запълнена с Паулиньо, Цветкович, Тиам, Виана. Сините имат право да картотекират петима такива чужденци, но само трима от тях могат да са заедно на терена.

В последните три трансферни прозореца Левски бе доста активен на пазара. След края на есенния дял от първенството обаче клубът ще трябва да се раздели с някои от играчите. В момента на „Герена“ разполагат с цели петима вратари, както и с четирима чуждестранни централни защитници.

Снимка: Twitter


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ