Стоянович ли? За да му е по-лесно Левски опря до Петър Хубчев! И…Илияна Йотова

7 Dni Sport13.09.2018
хубчев

Ръководството на Левски ще задейства процедура по изваждането на български паспорт на Милош Цветкович. Сърбинът е вече втори сезон на „Герена“ и е несменяем титуляр по десния фланг на защитата. През настоящата кампания той е бил на терена във всичките 9 мача – 7 за Първа лига и 2 в Лига Европа, като при това не е пропуснал нито една минута.

Левски иска Цветкович да вземе наши документи, защото в състава вече има доста футболисти, които са извън ЕС. Място на чужденци освен Милош заемат сенегалският халф Кали Тиам и бразилците Паулиньо и Луан Виана. Клубът има право да картотекира още един подобен футболист, но на терена по време на мач може да са само трима. Така двама ще трябва да остават извън групата и да не бъдат на разположение на Славиша Стоянович.

Това означава, че „сините“ трябва да получат писмо от националния селекционер Петър Хубчев, че Цветкович е важен за националния отбор и ако получи български паспорт след време ще може да го използва. Паспортът пък трябва да бъде разписан от вицепрезидента Илияна Йотова.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ