Шок в Лудогорец! Футболист може да спре с футбола. Бивш треньор го съветва, че парите не са всичко

аутуори лудогорец

Новото попълнение на Лудогорец Драгош Григоре има сериозни здравословни проблеми, които могат да сложат край на кариерата му, твърдят медиите в родината му Румъния. 32-годишният защитник пристигна в Разград през лятото.

Бранителят участва в учебната игра с Марица, в която получи травма, а след това повече не е играл. От разградския клуб не обявиха официално какво е състоянието на румънеца.

Бившият треньор на Григоре във Васлуй Йоан Сдробиш заяви, че се чува по два пъти на седмица с играча и го е посъветвал да помисли за прекратяване на кариерата. Наставникът е на мнение, че бранителят повече няма да може да играе на високо ниво, защото има проблеми с петата, пише „Топспорт“.

„Говоря по два пъти на седмица с Драгош Григоре. Говорихме си за кариерата му и му казах, че е време да помисли за прекратяването и. Направи пари в арабски свят, игра в националния отбор. Винаги му казвам да помни как носеше сандали, когато го взех във Васлуй“, коментира Сдробиш пред Libertatea.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ