Гамбийците, които не ги огря в Левски, се „изпариха“ от Хебър Пз! Вижте защо и какво им се случи(СНИМКА)

От няколко дни футболните кибици около стадион „Г. Бенковски“ в Пазарджик се чудят какво се случва с двамата гамбийци Абдулие Санянг и Усман Бабу Сане, или както ги наричат „Б 1″ и „Б 2″?

Колоритните  футболисти се пробваха в Левски, но не ги огря,  вече от няколко дни не тренират с Хебър Пз.

Добре осведомен източник увери, че двамата симпатяги са заминали за Нигерия, тъй като все още имат проблеми с документите и съвсем скоро ще бъдат готови за игра за да помогнат на „зелените“ в битката за Втора лига, информира Plovdivderby.com.

Дали това ще се случи само времето ще покаже.Припомняме Ви, че преди по-малко от 6 месеца колумбиецът Матео Нието също дойде в Хебър с големи надежди, направи няколко тренировки и отиде да оправя документалните си проблеми, но в последствие подписа с друг отбор в чужбина.

Гамбийците Абдулие Санянг и Усман Бабу Сане са в Нигерия за да си извадят нови визи.Това е причината да не тренират в Хебър, разкрива „Пазарджишка Марица”.

Двамата африкански футболисти са имали редовни визи до 2-ри септември.

Междувременно са били приети за студенти във филиала на Аграрния университет в Пазарджик, което е сериозна причина да поискат нови визи за България.

И понеже в страната ни няма посолство на Гамбия Санянг и Сане се намират в момента в Нигерия, където очакват решение на молбата им за виза от тип „Б”.

Получат ли такива те ще се завърнат обратно в Хебър и ще бъдат картотекирани.

В обратния случай всичко ще приключи.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ